Szórakozás

Kasza Tibi édesanyját kórházba kellett szállítani

Az énekes-műsorvezető és testvérei tavaly májusban azért aggódtak, mert súlyos cukorbeteg édesanyjuk kerekesszékbe kényszerült és szóba került az amputáció lehetősége is. Kasza Tibi akkor azért küzdött, hogy meg tudják menteni édesanyja lábát, ami akkor sikerült is.

Kasza Tibi (Array)
Kasza Tibi aggódik kerekesszékbe került édesanyja miatt
Az énekes nem engedte amputálni édesanyja lábát.

Most azonban ismét rosszra fordult édesanyja állapota, aki egy szegedi kórház sürgősségi osztályán várta a segítségét. Kazsa Tibi azonban nem tudott ott lenni mellette, hiszen feleségével éppen Thailföldön pihennek.

Szegeden, egy sürgősségi osztályon, aminek a nevében is benne van, hogy “sürgősségi”, több mint öt órája ott ücsörög a súlyos cukorbeteg édesanyám, akinek trombózis gyanúja van. A nővéreknél akiket telefonon értem el és segítőkészek voltak, kikönyörögtem, hogy valamit toljanak már oda legalább édesanyámhoz, hogy rátehesse a lábát, ha tényleg trombózisa lenne

– kezdte a TWN-nek az énekes.

Olyan emberekkel ül a tömött váróban, akik közül sokan már délután kettő óta várnak, és azóta nem is nézett rájuk senki. Nem magunk miatt emelem fel a hangom, hanem mindenkiért akinek át kell mennie ezen, fél napot ülve egy sürgősségin azt remélve valaki könnyít a szenvedésükön. Nem hibáztatom a túlterhelt orvosokat sem, hisz tudom mikkel küzdenek. De ha valakinek perceken múlik az élete, annak ezek az órák végzetesek, és persze ha kész a baj, akkor indul az egymásra mutogatás.

Kiemelt kép: Darai Andrea

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik