Élet-Stílus

Bréking: újra megházasodik Liptai Claudia

Pénteken reggel a BEST magazin robbantotta a hírt, hogy Pataki Ádám elveszi Liptai Claudiát.

A cikk szerint a cukrászmester és a műsorvezető nyáron kötik össze hivatalosan az életüket, első házasságukból született gyermekeik lesznek a koszorúslányuk, míg másfél éves közös fiuk, Marcell viszi majd a jegygyűrűket.

Liptai Claudia és Pataki Ádám a BEST-nek azt is elárulták, hogy már összeállították a vendéglistát, sőt már a menüsort is kitalálták.

Mindenki ott lesz az eddigi életünkből, aki fontos volt nekünk, vagy akiknek mi vagyunk fontosak. Erre a meghívásra, azt hiszem, nehéz lesz nemet mondani. Pedig nem akarunk luxuskörítést vagy nagy felhajtást, nem lesz tűzijáték, sem pedig külföldi fellépő. Egy stílusos, nagyon jó bulit ígérhetünk a meghívottaknak

– mondta a BEST magazinnak a TV2 műsorvezetője, aki hozzátette: sok hagyománnyal szakítanak majd, például nem lesz menyasszonytánc és vőfély.

Liptai Claudia: Bizalmas a viszonyunk a volt férjemmel
A színésznő jelenlegi párja és volt férje amúgy jó viszont ápolnak egymással.

Liptai Claudiának ez a második házassága lesz. Első férjével, Gesztesi Károllyal 2001-ben szerettek egymásba egy közös színházi munka kapcsán. 2006-ban született meg kislányuk, Panka, és még ugyanebben az évben gyűrűt is húztak egymás ujjára. Végül 2010-ben váltak el. Liptai állítólag nem tudott megbékélni a helyzettel, hogy férje volt felesége és gyermekei otthonától csupán pár méterre, a szomszédban élnek. Gesztesi annak idején sok időt töltött előző családjával, az utolsó csepp pedig az volt, amikor exe, Nikolett rejtélyes körülmények között teherbe esett. 2010-ben Liptaitól elvált és nevére is vette a kisfiút.

Pataki Ádám is másodjára nősül, előző feleségétől három gyermeke is született.

(Kiemelt kép: Birton Szabolcs)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik