Szórakozás

Liptai Claudia: Bizalmas a viszonyunk a volt férjemmel

Létezik barátság két ember között, akik egykor egy párt alkottak? Sokan úgy gondolják, hogy idővel kialakulhat baráti viszony két ilyen ember között, vannak akik viszont nem hisznek az ilyen barátságokban.

Liptai Claudia kisfiát imádják a kommentelők
A mackósapkás kisfiú kék szeme tetszik mindenkinek.

Liptai Claudia az utóbbi csoportot erősíti, bár ez nem azt jelenti, hogy volt férjével, Gesztesi Károllyal ne lennének jóban.

Fantasztikus lehet, akinek összejön, és az én életemben is vannak barátszerű férfiak, de olyan férfi barátom nincsen, akivel olyan szoros lenne a kapcsolatom, mint egy barátnőmmel. A volt férjem sem a barátom, hanem a gyerekem apja, akivel van egy örökké tartó viszonyom. A szerelmem sem a barátom, hanem a szerelmem, akivel van egyfajta baráti viszonyom. Ezt a két fogalmat én nem akarom összemosni. A szerelmem az életem társa és a leendő férjem. Bizalmas a viszonyunk, de mi nem úgy barátkozunk egymással, ahogyan én egy barátnőmmel barátkozom. Neki más szerepe van az életemben, és fordítva

– nyilatkozta Blikknek adott interjújában a színésznő, aki azt is elárulta, hogy jelenlegi párja és volt férje jó viszonyt ápolnak egymással:

Érdekes módon Ádám kedveli a Karcsit, aki érezhetően tiszteli Ádámot. Karácsonykor például egymásnak is adtak ajándékot.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik