Szórakozás

Gryllus Dorka meztelenül is forgatott

Gryllus Dorka kiszolgáltatott örömlányt alakít A hentes, a kurva és a félszemű című filmben. Egyes jelenetekben egészen nyersen művészi meztelenséget is vállalt.

Maximálisan bíztam Szász Jánosban, a film rendezőjében és Máté Tiborban, akivel az első filmemet, az Érzékek iskoláját is együtt csináltam. Biztos voltam benne, hogy nem fognak engem olyan helyzetbe hozni a forgatás alatt, hogy utána rosszul érezzem magam. Emiatt nem féltem a ruhátlan jelenetektől. Inkább azt volt megterhelő átélni nőként, hogy a történetben eszközként kezelnek. Ma nagyon szerencsések vagyunk, hogy ebben a korban élünk, de még mindig van miért harcolni, hiszen még mindig nem sikerült a férfi-női egyenlőséget teljes mértékben kivívnunk

– mondta a Borsnak a színésznő, akinek a “félszeműt” alakító Nagy Zsolttal az intimebb jelenetek sem okoztak gondot, mert már a Zuhanórepülés című filmben is egy párt alakítottak. Hegedűs D. Gézával pedig főiskolás kora óta játszik, így vele is régi ismerősökként találkoztak a forgatáson.

(Kiemelt kép: Big Bang Media)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik