Szórakozás

VV Fanni feltételezett gyilkosa akkor is éveket kap, ha nem ismeri el a bűncselekményt

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )

Tavaly novemberben került előzetes letartóztatásba az a férfi, akit a rendőrség Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádol. A férfi bérelt autójában megtalálták az egykori valóságshow-szereplő vérét, valamint a lány otthonának biztonsági felvételein látszik, hogy ő cipelte el a magatehetetlen Fannit.

A rendőrség frissítette VV Fanni körözési fotóját
A személyleírás változatlan maradt.

A gyanúsított azt elismerte, hogy ő látható az említett felvételen, de a gyilkosságot tagadja. Ennek ellenére nagy eséllyel rács mögött marad még hosszú hónapokig.

A letartóztatását fenn tudják tartani úgyis, ha csak bűnsegédnek tekintik. November végén gyanúsították meg élet elleni cselekmény miatt, ami elég ahhoz, hogy jövő november végéig bent tartsák

– mondta a Bors­nak Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József, aki szerint az emberölésben bűntársnak lenni is biztos szabadságvesztéssel jár.

Felvétel bizonyítja, hogy valamilyen szinten biztos, hogy köze van a gyilkossághoz. Ha nem is lehet kijelenti, hogy ő gyilkolta meg, az egyértelmű, hogy bűnsegéd, és az is megkapja a maga néhány esztendejét.

VV Fannit a pénz miatt ölhették meg
A rendőrök több millió forintot találtak a lány lakásán.

Kiemelt kép: RTL2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik