Szórakozás

VV Fannit a pénz miatt ölhették meg

Közel másfél hónapja ül előzetes letartóztatásban az a férfi, akit a rendőrség Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsít. Az biztos, hogy a férfi vitte el a lányt az otthonából, ami a társasház biztonsági kameráinak felvételein is látszik, valamint bérelt autójában megtalálták VV Fanni vérét is.

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV Fanni feltételezett gyilkosa négy napig autózott a holttesttel
A rendőrség már az egész országban nyomoz.

Korábban felmerült, hogy az indíték féltékenység lehetett, – a férfi és Fanni korábban fél évig egy párt alkottak – most azonban egyre biztosabbnak látszik, hogy a pénz miatt történt tragédia. A Blikk informátora szerint, a rendőrség több millió forintnyi készpénzt talált a helyszínelés során Fanni lakásán, amit feltételezett gyilkosának akart kölcsönadni, de végül meggondolta magát.

Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak. Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot. Még mondta is nekem, de azt már nem, hogy m­iért.Utólag már világos, hogy a pasas akarta kölcsönkérni, azt hallottam, hogy sokaknak tartozott sok pénzzel. Fanni jószívű volt, mindenkinek adott kölcsön, ezt akarhatta kihasználni az a férfi is. Szerintem a lányom meggondolta magát, és ezért lett a baj

– nyilatkozott VV Fanni édesanyja.

A család ügyvédje, dr. Lichy József is ezt a lehetőséget tartja valószínűnek:

Attól tartok, hogy nyereségvágyból elkövetett gyilkosság történhetett

– mondta a jogi képviselő, aki a Borsnak arról is beszélt, hogy feltételezése szerint hol lehet a lány holtteste.

Bizonyos tavak fölé még lehet küldenek drónt, de nem hiszem, hogy a búvárcsapatokkal már nagy keresés lenne. Attól tartok ugyanis, hogy a gyilkosa egy elhagyatott kútba dobta Fanni testét, és ha így van, akkor esélytelen, hogy az onnan valaha is előkerül. Ha egy kietlen területen, egy ipari vagy akár magánhasználatú kútba dobta, a test alulra szorult, a víz elfedi a szagot, és a halottkereső kutya sem tudja kiszagolni a tetemet.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik