Szórakozás

Friss hírek Sebestyén Balázs állapotáról

Sebestyén Balázs a Facebook-oldalán posztolt arról, hogy a tervezettnél később tud csak visszatérni a Rádió1 reggeli műsorába azután, hogy hétvégén vakbele miatt kellett hirtelen megműteni.

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a sok hozzászólást, az aggódó kommenteket, az érdeklődést az állapotommal kapcsolatban! Otthon vagyok már, gyógyulok de azt hiszem kicsit elhamarkodottan jelentettem ki, hogy már kedden visszatérek! Nem megy azért ez ilyen gyorsan, de ha minden ok és bírni fogom, akkor csütörtökön már nagyon szeretném, hogy adásban legyek! Nagyon szuper orvos csapat dolgozott rajtam, nagyon kedves nővérekkel, dokikkal, úgyhogy tényleg jó kezekben voltam, nekik is köszönöm! Találkozunk csütörtökön, addig hallgassátok a fiúkat, aki kiválóan tartják a frontot nélkülem!

– posztolta a rádiós.

Sebestyén Balázs: Most már csak nagyon fáj
A műsorvezető mindent elárult a műtétjéről. Azt is, mennyire félt.

Sebestyén Balázs fájdalmai múlt hét pénteken kezdődtek és mivel nem akartak szűnni, ezért szombaton felkeresett egy kórházat. A vizsgálatok után kiderült, hogy vakbélgyulladása van, amit azonnal műteni kell. Sebestyén Balázs vasárnap, már az operáció után posztolt közösségi oldalára, hétfő reggel pedig saját rádióműsorában mesélt a részletekről.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik