Élet-Stílus

Sebestyén Balázs: Most már csak nagyon fáj

A műsorvezető fájdalmai múlt hét pénteken kezdődtek és mivel nem akartak szűnni, ezért szombaton felkeresett egy kórházat. A vizsgálatok után kiderült, hogy vakbélgyulladása van, amit azonnal műteni kell. Sebestyén Balázs vasárnap, már az operáció után posztolt közösségi oldalára, hétfő reggel pedig saját rádióműsorában mesélt a részletekről. Nem tagadta, hogy tartott a műtéttől.

Sebestyén Balázs kórházba került
A műsorvezetőt vakbélgyulladás miatt kellett megműteni.

Az van, hogy negyven fele megijedsz, na. Mély altatás, csövet dugnak a torkodba, egyórás műtét, nem ráz a röhögés. Eszedbe jut, hogy azért még van egy-két dolgod, még szívesen felkelnél. A doki elmondja, hogy mi van, ha perforált volna. Felfújják a hasad szén-dioxiddal, kifeszítik – az fáj nagyon –, hogy hozzáférjenek kis műszerrel. Van egy félcentis lyuk a köldökömnél, egy oldalt és egy itt a hasamnál

– kezdte Sebestyén, aki az operáció utáni élményeiről is beszélt.

Egyórás műtét, keltegettek, de nagyon nem akartam felkelni. Az éjszaka elég kellemetlen volt. Nem tudsz fordulni, nem tudsz nyelni. Most már csak nagyon fáj, nem tudok rendesen felülni, menni. És felkelsz reggel, és be van ültetve a bal kezedbe a branül, amibe infúziót akartak bekötni reggel, mert nem voltam olyan jól, de aztán megúsztam. Azóta itt fekszem, kapok injekciót a trombózis miatt. Fura, hogy egyik nap még egészséges vagy, aztán meg itt fekszel. A doki, miután kiszedte és megnézte a vakbelem, azt mondta: huszonnégy órám lett volna, mi­előtt perforálódik.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik