Szórakozás

Reviczky Gábor negyedik házasságában találta meg a boldogságot

Vajon mi lehet egy jó párkapcsolat titka? Ez az a kérdés, amire millióan keresik és a választ, és pont ugyanennyien azt gondolják, hogy már ismerik a helyes megoldást.

Reviczky Gábor: Abszurdum, hogy az Orbán-kormány ellopja az uniós pénzeket
A színész interjút adott az mno-nak, amiből kiderül, nagyon balos közegben inkább csendben marad. És egy csomó minden más is.

Reviczky Gábor a Borsnak adott interjújában mesélt házasságáról, amiben úgy érzi, hogy végre megtalálta a boldogságot, bár a titokról csak sejti, hogy mi lehet.

Ha azt az ember tudná, egyből rátalálna a társára. Nekem hál’ istennek negyedszerre sikerült. Az emberi természetben lehet a titok. Az biztos, hogy mindenkinek van egy társa, akivel azonos hullámhosszon mozognak

– mesélte az interjúban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, aki azt is elárulta, hogy már hét éves korában dohányzott:

1956-ban már dohányoztam, igen. Abban az időben Tatabányán laktam, ahol rengeteg fiatal dohányzott. Ha véletlen betörtek a közértbe, nem élelmiszert vittek el, hanem cigarettát, mert nem volt. A sportpályával szemben laktunk tömbházban, ahol volt egy komoly étterem. Annak a „szemétdombján”, ha már a csikk is elfogyott, mert abból szedtük ki a dohányt, akkor bakaszivart szívtunk. De olyan is előfordult, hogy tölgyfalevelet csavartunk újságpapírba, de az borzalmas volt.

(Kiemelt kép: MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik