Szórakozás

Pataki Zita életét végigkísérte a spiritualitás

Bár a múltban szerves részét képezte a mindennapoknak a spiritualitás, mára már sokan szkeptikusan állnak a természetfeletti dolgokhoz.

Karácsonykor ment férjhez Pataki Zita
Az RTL Klub időjárásjelentője számár különleges lesz az idei ünnep, ötödik házassági évfordulóját ünnepli.

Pataki Zita viszont úgy érzi, egész életét végigkísérte a spiritualitás, amiről a Borsnak adott interjújában mesélt a meteorológus.

A párkapcsolatom is tele van ilyen történetekkel, de a legemlékezetesebb momentum mégis az volt, amikor édesapámtól búcsúztunk. Nekem könyörgött, hogy hozzam el a kórházból, mert otthon akart lenni a szerettei körében. Szabadságot vettem ki, hogy édesanyámmal ápolni tudjuk. Aznap este már éreztem, hogy eljön az idő. Az öcsém reggel szólt, hogy búcsúzzunk el apámtól. Körbeálltuk, fogtuk a kezét, majd egy nagyot sóhajtott, aztán elment. Öt másodperc múlva csörgött a vonalas telefon, és az ő legkedvesebb rokona szólt bele: „ugye, most ment el Lajoska?” – kérdezte, ugyanis apa meglátogatta, és elköszönt tőle

– mesélte Pataki, aki azt is hozzátette, hogy megrendítette a dolog, és azóta már több ismerősét is megkérdezte, hogy éltek-e át hasonlót.

Meg akartam bizonyosodni ennek a világnak a létezéséről.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik