Szórakozás

Megszólalt VV Fanni volt barátja

Az egykori Való Világ játékos, VV Fanni egy hónapja tűnt el saját lakásából, ahol a legtöbb dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrség végül egy férfit vett őrizetbe Fanni eltűnésével kapcsolatban, akit az ügyben személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg. Legalább tíz olyan jel van, amely arra utal, hogy Novozánszki Fanni már nem él.

A Bors VV Fanni exbarátjával, Renátóval beszélt, akit bánt, hogy szerelmét meggyilkolt örömlányként emlegetik, ezért arról beszélt, milyen volt valójában a 24 éves Fanni.

A legtisztább szívű, legoda­adóbb lány, akit ismertem. Annyi hazugságot, ocsmányságot írnak róla, pedig nem ismerték. Fanni nagyon házias, rendszerető lány volt. Szeretett főzni, reggel lement péksüteményért, reggelit készített. Szívét-lelkét kitette azokért, akiket szeretett, nem beszélve a kiskutyáiról, akiket imádott. Úgy éltünk, mint egy átlagos pár, összebújva filmeztünk, együtt jöttünk-mentünk

– mondta a lapnak Fanni volt barátja, aki tudott arról, hogy a lány prostituáltként dolgozott.

Amikor összejöttünk, abbahagyta ezt a munkát, és nagyon boldogok voltunk, majdnem kilenc hónapon át. A munkám miatt azonban már akkor is sokat utaztam Franciaországba, és éreztem, sejtettem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte, így szakítottam vele. (…) Csak szeretett volna elég pénzt, hogy tovább tudja segíteni a családját, és hogy beindítsa a vállalkozását. A di­vat, a szépség volt a mindene, ebben a szakmában képzelte a jövőjét. És gyereket is nagyon szeretett volna, szép családot, ahogy minden lány

– nyilatkozta Renátó, aki elmondása szerint még mindig szerette Fannit. Novemberben tervezték a következő találkozást, de a lány a hazaérkezése előtti napon eltűnt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik