Szórakozás

Kiskutya ugrott elő a „terhes nő” hasából egy kínai repülőtéren

Cselesnek gondolt módszerrel próbálta meg felcsempészni kutyusát a gépre a 21 éves egyetemista.

Az interneten vásárolt egy szilikonból készült  álpocakot, és magát terhesnek kiadva próbálta meg felcsempészni kiskutyáját egy repülőgépre egy kínai egyetemista Wuhan város repülőterén – jelentette a helyi sajtó. A 21 éves nő előző hét csütörtökön jelent meg a reptéren, és majdnem sikerült is átjutnia a biztonsági ellenőrzésen.

A biztonságiaknak azonban gyanús lett a viselkedése, és félrevonták, hogy tüzetesebben is megvizsgálják. Ekkor tűnt fel nekik, hogy pocakja gyanúsan mozog, és kihívták a rendőrséget. Az egyetemista ekkor tudta, hogy lebukott, és elővette az álpocakba rejtett kutyust.

Fotó: news.163

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint ez volt az első alkalom a repülőtéren, hogy valaki egy ebet próbált meg álpocakba rejtve felcsempészni egy repülőgépre. A nőt pénzbírsággal sújtották. Azt nem közölték, hogy mennyit kellett fizetnie.

Kínában meglepően népszerűnek számítanak az interneten keresztül megvásárolható terhes álpocakok. Ezeket általában azért vásárolják meg nők, hogy magukat terhesnek kiadva előreengedjék őket a sorokban, vagy ülőhelyet kapjanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik