Élet-Stílus

Kellemetlen meglepetés várja a parkolással trükköző, brit autóst

Elege lett a 36 Neil Junglasnak, aki Liverpool Hunts Cross nevű külvárosában, a város repterének közvetlen szomszédságában él. Napok óta nem tud ugyanis a megállni az autójával a saját háza előtt, egy parkolással trükköző pár miatt.

Junglas kedden este vacsorát készített a lányának, amikor észrevette, hogy egy Skoda áll meg a háza előtt. Az autóból egy nő, és egy férfi szállt ki, két hatalmas bőröndöt húztak elő a csomagtartóból, majd beszálltak egy taxiba és elhajtottak.

„Világos volt, hogy a nyaralni mennek, csak nem akarnak fizetni a reptéri parkolásért. A szomszédok előtt is áll néhány idegen autó, nekünk, itt élőknek meg alig jut hely parkolni.”

Junglas annyira felidegesítette magát azon, hogy nem tud a saját háza előtt megállni a kocsijával, a szemtelen idegenek miatt, hogy úgy döntött, kicsit megleckézteti őket. A férfi egy hatalmas áruházban dolgozik, ahol gyakorlatilag a világon bármit be lehet szerezni. Ott vett egy tekercs ipari méretű folpack fóliát, és becsomagolta vele a Skodát.

A befóliázott autónak hamar híre ment, sokan fotózták le és töltötték fel a képeket a közösségi portálokra. Junglas a Liverpool Echo riporterének elmondta, hogy először a rendőrséget hívta, akik ki is mentek a helyszínre, ám mivel a Skoda szabályosan parkol, nem tehettek semmit.

Az autó tulajdonosai még nem tértek vissza, de nem kizárt, hogy a hírverésnek köszönhetően már pontosan tudják, hogy mi várja őket otthon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik