Szórakozás

Pintér Tibor milliókat is bukhat a döntése miatt

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor az elmúlt hetekben sok mindent megélt, a dzsungelbeli nélkülözéstől a szerelmi válságon át a karácsonyi dőzsölésig, ám tudja: változtatnia kell. Úgy döntött, a jövőben több időt tölt szerelmével, Fridával és családjával, még akkor is, ha ez komoly anyagi veszteséggel jár a számára. Pintér százezreket, de éves szinten akár milliókat is bukhat azon, ha jövőre a felkérések jelentős részére nemet mond.

A dzsungelben megéltek megváltoztattak, a munkatársaim szerint puhább, figyelmesebb lettem. Már nem vagyok az a szigorú vezető. Persze, továbbra is szeretném a kezemben tartani a szálakat, de hagyom érvényesülni a kollégáimat. (…) Sokkal több időt szeretnék a szerelmemmel és a családommal foglalkozni, még ha ez anyagi áldozatot is jelent

– mondta a Blikknek Pintér Tibor, aki nemrég még a nála 25 évvel fiatalabb Tóth Andinak udvarolt, de már barátnőjét, Fridát helyezi az első helyre.

Frida nagyon fontos nekem, nem akarom elveszíteni, de ha munka van, menni kell. A szilvesztert nem is tudjuk együtt tölteni, mert Győrben leszek egy fellépésen, ám utána rohanok haza, hogy az új év első napjait már együtt tölthessük. Az elmúlt napokban az előadások alatt Frida lett a társulat jó tündére. Sokat segített, hordta a színészeknek a forró teát, de nekem is ő végszavaz, amikor Jimmy szerepét tanulom. Jó lenne, ha ez így maradna, de ehhez vissza kell vennem a tempóból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik