Szórakozás

Czippán Anett a szoptatás fájdalmairól posztolt

Czippán Anett november végén adott életet második kisfiának, Somának. A műsorvezető kisfia nehezen akar enni, de ő mégis mindent megtesz azért, hogy anyatejjel táplálja, még akkor is, ha ezt fájdalmakkal jár.

Czippán Anett ma már nem ijed meg, ha kisfia sírni kezd
Ilyenkor mindig sorra veszi, hogy mi lehet a baj.

Czippán egyik legfrissebb Facebook-bejegyzésében számolt be a szoptatás fájdalmasabb oldaláról, amelyről úgy érzi, hogy nyíltan sosem beszélnünk.

Tartsatok ki csajok! Ha a szoptatásról olvasunk, valahogy mindig olyan csodálatos képeket láthatunk illusztrációként….

Közzétette: Czippán Anett – 2018. január 8.

 

Tartsatok ki csajok! Ha a szoptatásról olvasunk, valahogy mindig olyan csodálatos képeket láthatunk illusztrációként. Ahol a baba és a mama elképesztő harmóniában van. Meghittség és szeretet árad ezekből a fotókból

– írta a bejegyzéshez a műsorvezető, majd folytatta:

Nos, én megtapasztaltam, hogy sajnos a valóságban sokaknál másképp alakul. Szúró, égető fájdalom, sebek és mellgyulladások. Amelyekről nyíltan sose beszélünk. Én úgy döntöttem, posztolok egy valós képet, ami lehet, hogy sokak szemében visszatetszést kelt, de ha kell, elsőként felvállalom, hogy bizony a szoptatás őrületesen fáj.

Nem Czippán Anett az első híresség, aki hozzá mert nyúlni ehhez a témához. Legutóbb Dobó Ágival beszélgettünk, aki videóblogjának egyik epizódjában mesélt mellgyulladás fájdalmairól.

(Kiemelt kép: Fem3)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik