Szórakozás

Meghan Markle nem teheti meg többé ezeket a dolgokat, miután hozzáment Harry herceghez

Hamarosan hercegné válik Meghan Markle színésznőből, hiszen 2018. május 19-én  beházasodik a brit királyi családba. Ez azonban mindamelett, hogy kiváltságokkal jár, lemondásokat is tartogat.

Az amerikai sorozatsztárnak illemórákat kell vennie, hogy megtanulja a helyes viselkedést, itt pedig minden bizonnyal azok az ártatlan és hétköznapi dolgok is felmerülnek majd, amiknek örökre búcsút kell intenie.

Elfelejtheti a közösségi médiát

A királyi család tagjainak nem lehet saját közösségi oldala, ha valamit tudatni kívánnak a nyilvánossággal, akkor a Kensington Palota közösségi profiljának kezelői intézkednek.

Nem hagyhatja el a házat egyedül

Vége a csajos kiruccanásoknak és a magányos pihenésnek. Egy hercegné sehol sem jelenhet meg biztonsági kíséret nélkül.

Meghan Markle (@meghanmarkle) által megosztott bejegyzés, Aug 9., 2016, időpont: 1:28 (PDT időzóna szerint)

Idétlen kutyás filterekkel felturbózni egy szelfit

Eleve nem is posztolhatná közösségi oldal híján, de saját szórakoztatására sem használhatja tovább a gyermeteg filtereket. Ráadásul szelfit sem készíthet – dupla pofon. Hogy nézne már az ki, ha a királyi fenségek saját magukat fotóznák?

Meghan Markle (@meghanmarkle) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2016, időpont: 8:21 (PDT időzóna szerint)

Nem szavazhat

A Parlament hivatalos oldala azt mondja, nem tiltja ezt a törvény, mégis alkotmányellenesnek tartják a királyi család szavazatait. Ez elméletileg csak II. Erzsébet királynőre vonatkozik, de az uralkodó család többi tagja sem gyakorolja a szavazati jogát.

Nincs többé nyilvános csók

Sőt, nagyjából semmilyen romantikus érzelemnyilvánítás. Se ölelés, se puszi, se kézfogás. A legdurvább, amit Vilmos herceg megenged magának, hogy felesége, Katalin derekára rakja a kezét. Persze csak néhány pillanatra.

Fotó: Karwai Tang/WireImage/GettyImages

Szorosan összezárt lábak

Az etikett kimondja, hogy egy úrinő nem mutatkozhat széttárt lábakkal, ezért ülni is csak szorosan összezárt combokkal lehet. Katalin hercegnő ebben már nagyon profi, de Markle dolgát eléggé megnehezítheti ez, ha évek óta tartó szenvedélyének, a jógának akar áldozni.

Meghan Markle (@meghanmarkle) által megosztott bejegyzés, Nov 24., 2015, időpont: 4:16 (PST időzóna szerint)

Nem feküdhet le hamarabb, mint a királynő

Semmilyen kifogás nem lehet elég jó indok arra, hogy hamarabb bújj ágyba, mint II. Erzsébet királynő. Ha ő már lefeküdt, csak azután következhetnek a többiek.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik