Szórakozás

Berki Krisztián: Nem szoktam gyónni, nincs miért

Ádám Judit
Ádám Judit

újságíró. 2017. 12. 28. 08:41

Karácsonykor éjféli misén járt az esztergomi bazilikában, és kiírta Facebookra, hogy imádkozik a követőiért. Sokan meglepődtek a gesztuson, ezért a Bors megkérdezte Berkit a vallásosságáról.
Korábban a témában:

Nem vallásokhoz, hanem a hithez kötődünk. Én a vallások között nem tennék különbséget, és nagyon elszomorít, ha az em­berek, a politikához hasonlóan, ellenségesen kezelnek más vallásokat. Van véleményük, miközben lehet, hogy ateisták, és még abban sem tudtak hinni életük során, hogy ötöst kaphatnak ma­tekból. A hit szerintem nem más, mint jelentés a kimondhatatlanról.

üzente Berki a kritikus hozzászólások íróinak a Borson keresztül. Hozzátette, hogy nem hisz a keresztény értelemben vett bűnbánatban:

Nem szoktam gyónni, mert nincs miért. Hibáink vannak, viszont én semmit nem bánok meg az életemben, amit teszek, hiszen azt is én akartam akkor és abban a pillanatban.

Kiemelt kép: Instagram / @berkikrisztian

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 31.
A Budapest–Esztergom vasútvonalon végzett felújítási és villamosítási munkák során felújítják a Budapest-Angyalföld, újabb néven az Angyalföldi vasútállomás egy részét. A munkálatok miatt március 31-től július 29-ig változik a vonatok menetrendje, korlátozásokra kell számítani. 
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.