Szórakozás

10 dolog, amit Hujber Feritől tanultunk idén

hujber (hujber)
hujber (hujber)
Hujber Feri Kanadába költözött, mégsem veszítettük el teljesen: szinte minden napra jut nekünk tőle valami olyan bölcselet, mely hasznos lehet mindannyiunk életében.

Érdemes megfigyelni, ahogy a materialista kijelentésekről haladunk a spirituális megnyilvánulások felé, és végül eljutunk a teljes megvilágosodásig, a végső igazság, az isteni energiaszint megtalálásáig.

1. Látszólag a férfiúi vágyak kielégítése van középpontban, de ha megpróbálunk a mondat mélyére látni, valójában már itt felfedezhetjük a buddhista filozófia egyes elemeit.

SOHA NE KEZDJETEK OLYAN NŐVEL AKI NEM SZERET SZ♥PNI ÉS NEM NYELI LE!!! SOHA

2. Bár a megfogalmazás még egy alacsonyabb tudatszintről árulkodik, itt már egyértelműen felbukkannak a megvilágosodásra, teljességre, Istennel való egyesülésre való törekvés jelei: a szeretet sosem lehet önző és kisajátító, különben csak az egót táplálja, és nem a legbenső szellemből fakad.

Intenzíven kell szexelni vagy szexuális tevékenységet végezni napi (!) pár órát de nem a pároddal… Olyan mint egy napi rutin (jóga, sport,hobbi). Nálam minden nőnek KÖTELEZŐ mással is szexelni rajtam kívül különben NEM lehet a párom…. a “megcsalás” nevű vallási faszság csak az üzekedő állatok szintjén (valójában ott sem) létező kapcsolatokban lehetséges…Akit meg lehet “csalni” szexuálisan az egy beteg, önimádó a SZERELEMRŐL nyomokban sem tudó ici-pici egó…

3. Ahogy tágul a tudat, a kizárólag az “én”-t érintő gondolatoktól egy szinttel feljebb lépünk, már a világ, emberiség és annak sorsa van középpontban. Megszületik a nagy ötlet is: a magyar lehetne a világ közös nyelve. Azt is sorra veszi, hogy más népek miért alkalmatlanok erre a szerepre, végül gyakorlatilag kizárásos alapon a magyar marad.

A világnak szüksége van egy közös nyelvre a bábeli nyelvzavar feloldására. Ebben a nyelvben nem lehet hímnem, nőnem, semlegesnem, és semmiben nem lehet sem népességileg sem gazdaságilag MEGHATÁROZÓ szerepe a világban, különben a TÖBBI NÉP nem fogadja el(!!!)
Na most a MAGYAR ilyen!!!
Tehát a magyar nyelv lehetne a világ egyetlen közös nyelve, amit mindenki beszél.

4. Ezen a ponton azt hihetnénk, hogy a magasztos eszmékből visszatérünk az anyagi világ alantas szintjére, és újra a test, szexualitás a téma, de korántsem így van. Egy még fontosabb gondolathoz érkeztünk meg, a nők egyenlőségéhez és jogaihoz. Nem gondoltuk volna, hogy épp Hujber Feri fogja kimondani, de megtette.

 HA NEM TUDOD KIELÉGÍTENI A NŐT!
NEM FIGYELSZ A KÉRÉSEIRE!!!
TŐLE MEGTAGADOD A “PERVERZIÓIT”
DE A SAJÁTJAIDAT KURVÁKHOZ VISZED!!!

AZ A NŐ AZT CSINÁL AZ ÁGYBAN MÁSSAL
AMIT AKAR ÉS NEKED KUSS!!!

5. Egy gyönyörű metaforán keresztül közelítjük meg azt a keresztény gondolatot, miszerint a gyermekáldás Isten ajándéka, és bűnt követ el az, aki pusztán örömszerzésre használja a szexualitást, az új életekre pedig nemet mond.

Ha nagyon jó vagy a pendrive-odon már qrva jó vírusírtó van de csak ha TE ÍRTAD!
Minden a te felelősséged az is hogy MIT töltesz FÖL….
Egy esetben nem történik SEMMI….
HA RAJTHAGYOD A KUPAKOT!
SOSE HASZNÁLJ ÓVSZERT SOHA!!!+!!!+!!!

6. Egyre jobban átjárja Hujber mondatait a mély vallásosság: nem a testi örömök azok, amelyek az igazi boldogságot és kiteljesedést hozzák. Egy pap sem mondhatta volna szebben a vasárnapi misén.

A SZERELMED NEM A SZEXPARTNERED!!!
Hisz ma már szerelmednek hívhatod a kocsid a kutyád az öribarinőd a gyereked egy eszmét vagy egy országot is…
Változunk…
És ha elérsz egy szintet az IGAZI SZERELMET már megtalálod mindenben…egy helyen soha:
A SZEXBEN

7. Egyfajta összegzés, számvetés ez. Összefoglalja mindazt, amit eddig Hujber Feritől tanultunk. A rövid, velős mondat visszahoz a földre, hogy ne felejtsük el a lényeget, egyben magasabb szintre is emel. Mi az, hogy monogámia? Mi az, hogy egyedüllét? Érdemes mindenkinek elgondolkodnia ezeken.

MONOGÁMIA=EGYEDÜLLÉT

8. Ezen nincs mit magyarázni, olyan igazságot fogalmazott meg, melyet mindannyian sejtettünk valahol mélyen, de magunktól soha nem mertünk volna kimondani.

JÉZUS NYELVE A HUMOR

9. Az eddig tanultak versbe foglalva, költői magaslatokra emelve. Lehet még ennél tovább menni?

Tollat ragadtam én is
magamat kifejezendő,
gondolatom papirra vetve
megihletett ő,
a színész, nyelvész, megrendező.

Sekély vágyam a magad nyelvén,
gondolatod mantrázd belém.
Tedd le magad, kényölemben maghasadás,
e szerelem mindennél erősebben MEGzAboLÁZ.

Kimondott valóság őszinte, mindig magad add,
hogy mit látnak mások nem számít,
megérkeztél, otthon vagy.

10. Igen, lehet. Ezt már csak azok fogják érteni, akik rendelkeznek a háromféle intelligenciával, és elérkeztek a krisztusi energiaszintre. Tulajdonképpen kész receptet kaptunk a megvilágosodáshoz, végtelen hálával tartozunk érte. Köszönjük, Hujber Feri!

Az IQ:” intelligence quotient ” még mindig csak testi és NEM Szellemi “intelligencia”!!!!
( az agynak nincs agya “ért’elme” )

Az anyai ösztön még NEM Érzelmi “intelligencia”!!!

A “testtudat” még ” NEM Testi “intelligencia”!

Ha ezt a 3 “INTELLIGENCIÁT” felismered és magad’évá teszed
(tehát nem “csak” harapsz az al’mából: APPLE (!!!)
hanem Évává teszed “megeszed” (alkímia)

Eléred a Krisztusi energiaszintet… ☝️

Kiemelt kép: 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik