Kultúra

Nézz bele a Valami Amerika 3 forgatásába

Az új werkből kiderül, hogyan reagáltak a színészek, amikor Herendi Gábor megkereste őket a harmadik résszel. Videó.

Még augusztusban fejeződött be a februárban mozikba kerülő Valami Amerika 3 forgatása, amelyet az előző két részt is jegyző Herendi Gábor vezényelt. A produkcióhoz érkezett werkfilmből kiderül, mit szóltak hozzá a színészek és hol voltak éppen, amikor a rendező elhívta őket a harmadik rész tervével.

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás (Pindroch Csaba), Ákos (Szabó Győző) és András (Hujber Ferenc), a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter (Ónodi Eszter) és Timi (Oroszlán Szonja) is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

A Valami Amerika 3 szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új arcok is feltűnnek majd benne. A szerepében ugyancsak visszatérő Szervét Tibor, Csuja Imre, Faragó András és Tompos Kátya mellett a harmadik részben Thuróczy Szabolcs, Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Scherer Péter és Ganxsta Zolee is jelentős szerepet kapott.

A Valami Amerika 3 országszerte február 15-én fog a mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Vertigo Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik