Szórakozás

Darth Vader hatalmas csapattal érkezett a haldokló veterán ágyához

Darth Vader ment el a kórházba, a végső stádiumú rákban szenvedő veteránhoz, hogy teljesítse az egyik utolsó kívánságát, és elvigye a moziba az új Star Wars film vetítésére.

A 69 éves Ron Villemaire az amerikai légierőnél szolgált a vietnámi háborúban. Idén négyes stádiumú vastagbélrákkal diagnosztizálták, az orvosok közölték a családdal, már nem sokat tehetnek a férfiért.

Villemaire óriási rajongója a Star Wars szagának, Elizabeth, a lánya ezért az első adandó alkalommal megvette a jegyeket Az utolsó Jedikre. Akkor még senki sem sejtette, hogy a bemutató idején Ron már nem nagyon fog tudni felkelni a kórházi ágyból.

Az összetört szívű Elizabeth a Twitteren kért segítséget bárkitől, aki tudja, hogyan nézhetné meg a filmet a haldokló apja. Hamar összefogás szerveződött, aminek mentők, tűzoltók, egy mozi, és egy kosztümös Star Wars rajongói klub is része volt.

A mozi egy egész termet ajánlott fel a rendhagyó vetítéshez, a mentők és a tűzoltók szállították a helyszínre Ront az ágyával együtt, miközben a Star Wars univerzumának szereplői kísérték őket.

„Remélem, hogy Isten megáldja az összes embert, akinek ebben része volt, legalább annyira, mint amennyire én áldottnak érzem magam ebben a pillanatban” – nyilatkozta a moziban Villemaire.

(CNN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik