Szórakozás

Rékasi megszólalt a visszatérés kapcsán

Több mint két éve szenvedett motorbalesetet, azóta készül visszatérni a Barátok köztbe Rékasi. Nehéz időszakon van túl, lelkileg, fizikailag és anyagilag is megviselte a baleset.

Már jól vagyok! A baleseti intézet egyik főorvosa azt mondta, hogy egy évig nem akar látni, ennél jobb megerősítés nem is kell. Az inak összezsugorodtak a jobb lábamban, azokat nyújtom, kevesen tudják, hogy ez milyen sziszifuszi munka. Az is nagy eredmény, hogy 26 hónap után ismét tudok guggolni, ami így, 55 évesen egészen más jelentéssel bír számomra, mint régen.

Sokminden megváltozott Rékasi életében a baleset óta: sokkal pozitívabb lett, előre néz, a jövőn dolgozik. Már azt sem sajnálja, amit elvett az életéből a balesetet okozó ember.

A kórházi ágyon sokat filozofáltam, és rájöttem, hogy csak az örömet szabad keresni az életben. Türelmesebb lettem a világgal szemben, és megtanultam kimondani, amit érzek. Már kimondom, hogy „köszönöm”, és hogy „szeretlek”, sokkal gyakrabban, mint korábban. Már szűnik a kétségbeesésem, látom a jövőt.

mondta a színész a Blikknek.

Kiemelt kép: MTI/Manek Attila

Ajánlott videó

Olvasói sztorik