Szórakozás

Oláh Gergő: A hátrányos helyzetű gyerekek közé soroltak

Oláh Gergő tizenhárom évvel ezelőtt ismerte meg szerelmét, Nikit, akit végül tíz éve el is vett feleségül.

Oláh Gergő elmondta, hogyan szeretett bele Nikibe
Az X-Faktor győztes későbbi feleségének tanára volt.

A X-Faktor harmadik évadának nyertese szerint megismerkedésük pillanatától lángol köztük a szerelem, de ez nem azt jelenti, hogy ne lettek volna gondjaik az elmúlt években.

 Persze ez a kapcsolat sem tökéletes, nem úszkálunk rózsaszín felhők közt, nálunk is vannak nehézségek. Kiegyensúlyozott életet élünk, de előfordul néha, hogy veszekedünk, ajtókat csapkodunk, ­kiabálunk vagy 2 napig nem szólunk egymáshoz. Ettől változatos és izgalmas a kapcsolatunk, még 9 év után is! Bár volt, amikor közel lehettünk volna a váláshoz, de a nehezebb utat választottuk, és együtt maradtunk. Amikor házasságot kötöttünk, megfogadtuk, hogy kitartunk egymás mellett, jóban-rossz­ban

– mesélte a Blikknek adott interjújában az énekes, aki azt is hozzátette, hogy még gyermekei megszületése előtt megfogadta, hogy mindent meg fog tenni, hogy nekik ne kelljen ugyanazt átélniük, amit neki kellett gyerekként.

Mindig a hátrányos helyzetű gyerekek közé soroltak. Egyfajta kirekesztésnek éreztem ezt a címet, volt, hogy nem tudtam elmenni az osztálykirándulásokra, és a tankönyveket is ingyen kaptam. Sokszor rosszul éreztem magam emiatt, és akkor megfogadtam, ha egyszer nekem is lesznek gyere­keim, mindent megteszek azért, hogy nekik ezt ne kelljen átélniük

– mesélte a lapnak Oláh, aki gyermekeivel közösen minden évben összeszedik a megunt játékokat, hogy azokat hátrányos helyzetű gyerekeknek adják. Ezzel a gesztussal szeretné gyermekeit arra nevelni, hogy mindig segítsenek a rászorulókon.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik