Szórakozás

Oláh Gergő elmondta, hogyan szeretett bele Nikibe

13 éve ismerte meg szerelmét Oláh Gergő, aki elárulta: Justin Timberlake-nek is sok köze volt a nagy találkozáshoz.

Volt egy tánc­iskolám Karancslapujtőn, ahol akkori slágerekre tanítottam koreográfiákat. Niki úgy 17 éves lehetett, amikor jelentkezett ide, így ismertem meg. Az első koreográfia, amit tanítottam neki, éppen Justin Timberlake My Love című dalára készült, amelyet vasárnap is énekelni fogok a Sztában sztárban. Nem csoda, hogy a héten rengeteg emlék tört elő belőlem, ráadásul annyira élesen, mintha épp csak tegnap történt volna

– mondta a Blikknek Oláh.

Az X-Faktor győztese elmondta: már akkor kiszúrta magának Nikit, amikor jelentkezett a tánciskolába, ahol tanított. Ezután mindent megtett azért, hogy közel kerüljön a lányhoz.

Amikor a páros részekhez kellett táncost választani, ő valahogy egészen véletlenül mindig az én párom lett. Mivel Niki minden óra után busszal ment haza Salgótarjánba, én kikísértem a megállóba, így addig is tudtunk beszélgetni. Ő először még nem annyira mutatta, hogy tetszenék neki, de aztán az egyik séta alkalmával a buszmegálló felé minden megváltozott. Niki egyszer csak megállt az út közepén, dobbantott egyet a lábával, és hangosan közölte, hogy szerelmes belém. Annyira édes volt, hogy nem tudtam mást tenni, mint elkezdtem nevetni. Persze aztán átöleltem, és bevallottam neki, hogy én is szeretem.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik