Szórakozás

Polgár Kriszta családja is átélte a Harvey hurrikán pusztítását

Augusztus végén csapott le Texas államra a Harvey hurrikán, mely miatt több mint ezer embert kellett kimenekíteni saját otthonából, többek között például Houston városából is.

Ebben a városban él családjával Polgár Kriszta, aki az RTL Reggeli stúdiójában mesélt a hurrikán pusztításáról.  A modell és családja pont a trópusi ciklon megérkezése előtti napon tértek vissza az Egyesült Államokba.

Kiérkeztünk egy csütörtöki napon, leszálltunk és kaptam az üzeneteket, hogy ‘Úristen, vettetek elég vizet?”. Megmondom őszintén fogalmam nem volt, hogy miről beszélnek. Nekünk itthon a dolgainkat el kellett intéznem, azzal voltam elfoglalva, nem azzal, hogy mi történik kint

– mesélte a műsorban Polgár, aki azt is hozzátette, hogy akkor tudatosult benne, hogy baj lehet, mikor a boltok polcai üresen álltak.

Megálltunk egy boltban hazafelé menet, mert nem volt otthon hónapok után semmi és nem lehetett kapni se vizet, se üdítőt, se konzerveket és akkor ott viszont el kezdtem pánikolni

– mesélte Polgár, aki ezt követően közel egy hétig nem hagyhatta el saját otthonát a hatalmas mennyiségű csapadék miatt.

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik