Szórakozás

Polgár Krisztina megindító képet posztolt

Minél idősebbek vagyunk, annál jobban értékeljük szüleinket. Így van ezzel Polgár Krisztina is, aki születésnapját ünneplő édesapját köszöntötte.

Polgár Kriszta amerikai született feleség lett
Csak az amerikai pitével nem boldogul még.

Édesapja 50. születésnapjának alkalmából tett közzé Instagram-oldalán egy bejegyzést a modell.

Mert ha ez a nap nem er meg egy posztot akkor semmi… Apa… Ma 50 eves vagy… Es ez talan a megfelelo alkalom arra, hogy elmondjam, milyen halas vagyok neked es milyen buszke vagyok Rad. Halas vagyok neked, mert 31 evvel ezelott meg szinte gyerek fejjel nem az almaitokat kergettetek, hanem mellettem dontottetek. Hogy szembe mentetek az arral es itt lehetek. Halas vagyok, mert 3 evvel kesobb kaptam egy kistesot (meg ha ez nem is mindig tunt halas feladatnak Polgár László 😉) Halas vagyok, mert a korotokat meghazudtolva mindent megtettetek, hogy csodas gyerekkorunk legyen. Halas vagyok, hogy amikor nehez idok jottek te akkor is minket valasztottal. Eron felul kuzdottel, hogy semmibe ne szenvedjunk hianyt es a leheto legkisebb szelet erezzuk a valtozasoknak. Tudom milyen nehez volt, mar latom. Szivbol halas vagyok. Halas vagyok, hogy amikor szirenat hallottam es panikolva hivtalal, te szazadjara is megnyugtattal, hogy jol vagy es jossz haza. Halas vagyok, hogy sosem kellett felnunk a masnaptol. Meg ha lett is volna okunk, toled mindig a biztonsag erzeset kaptuk. Halas vagyok, hogy barmilyen nehezen oldottad is meg, de mindig ott voltal ertunk az iskola elott a kis piros Orionnal, mert tudtad, hogy sokat kellett volna hazaig setalnunk. Halas vagyok, hogy megtanitottad, hogy a makos teszta labasban melegitve az igazi amikor megolvad a cukor. A huslevesbe kolbaszt is kell fozni. Az ischler meg csak tucatszamra tomve jo (nahh jo ezert kevesbe vagyok halas😂) Halas vagyok, hogy megtanitottad a sport szeretetet. Halas vagyok, hogy megtanitottal, hogy az emberekben mindig a jot keressem es ne itelkezzek (ebben meg van hova fejlodnom, de igyekszem). Buszke vagyok Rad… Mert azon a 2006.01.28.i napon, amikor ugy ereztuk, hogy a Fold megszunt forogni, te akkor is tamasz tudtal maradni. Buszke vagyok MAGUNKRA, hogy felalltunk es ujra tudunk boldogok lenni. Buszke vagyok Rad, hogy mindig hittel bennem. Hogy barmint tettem, mosolyogva terelgettel es tudtad, hogy amit toletek utravalokent kaptunk az a helyes uton tart majd. Nem biraltal, csak biztal. (Folyt kommentben)

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés, 2017. Dec 5., 21:47 PST

Mert ha ez a nap nem ér meg egy posztot akkor semmi… Apa… Ma 50 éves vagy… És ez talán a megfelelő alkalom arra, hogy elmondjam, milyen halas vagyok neked és milyen büszke vagyok Rad. Halas vagyok neked, mert 31 evvel ezelőtt meg szinte gyerek fejjel nem az almaitokat kergettetek, hanem mellettem döntöttetek. Hogy szembe mentetek az árral és itt lehetek. Halas vagyok, mert 3 evvel később kaptam egy kis tesót

– írja a bejegyzésben Polgár, aki azt hozzáteszi, hogy köszöni édesapjának, hogy gyermekei számára a lehető legjobb nagypapát testesíti meg.

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik