Szórakozás

Gáspár Laci testét két évre megszállta a sátán

Az énekes nemrég Peller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban, ahol kamaszkora legnehezebb időszakáról vallott.

Lehettem olyan 13–14 éves, akkor volt egy két évig tartó, viszonylag nehéz szakasza az életemnek: akkoriban nem mertem esténként elaludni. Úgy kezdődött, hogy álmomban rájöttem, hogy álmodom, felébresztettem hát magam, de valójában nem ébredtem fel, hanem megrekedtem az álom és az ébrenlét között. Feküdtem az ágyban, mindent láttam, hallottam, ami körülöttem történt, de nem bírtam megmozdulni, és nem bírtam megszólalni. Olyan nyomasztó érzés volt, mintha valaki ráült volna a mellkasomra

– mesélte Gáspár Laci, akit akkoriban a roma közösség is kirekesztett, mert boszorkányságnak gondolták a problémáját. Szüleivel ezt követően keresett meg egy keresztény csoportot, aki végül megoldást jelentettek számára.

Találkoztam keresztény emberekkel, nekik is elpanaszoltam a bajomat, mire az egyikük azt javasolta, hogy legközelebb, amikor ezt átélem, mondjam azt, hogy ‘Sátán, távozz tőlem, Jézus Krisztus gyermeke vagyok!’. Éjszaka megint jött a lidércnyomás, eszembe jutott a mondat, kimondtam magamban, és abban a pillanatba mintha elfújták volna, elmúlt az egész!

– idézi a Bors az énekest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik