Szórakozás

Gáspár Laci testét két évre megszállta a sátán

24.hu
24.hu

2017. 04. 25. 07:29

Korábban a témában:

Az énekes nemrég Peller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban, ahol kamaszkora legnehezebb időszakáról vallott.

Lehettem olyan 13–14 éves, akkor volt egy két évig tartó, viszonylag nehéz szakasza az életemnek: akkoriban nem mertem esténként elaludni. Úgy kezdődött, hogy álmomban rájöttem, hogy álmodom, felébresztettem hát magam, de valójában nem ébredtem fel, hanem megrekedtem az álom és az ébrenlét között. Feküdtem az ágyban, mindent láttam, hallottam, ami körülöttem történt, de nem bírtam megmozdulni, és nem bírtam megszólalni. Olyan nyomasztó érzés volt, mintha valaki ráült volna a mellkasomra

– mesélte Gáspár Laci, akit akkoriban a roma közösség is kirekesztett, mert boszorkányságnak gondolták a problémáját. Szüleivel ezt követően keresett meg egy keresztény csoportot, aki végül megoldást jelentettek számára.

Találkoztam keresztény emberekkel, nekik is elpanaszoltam a bajomat, mire az egyikük azt javasolta, hogy legközelebb, amikor ezt átélem, mondjam azt, hogy ‘Sátán, távozz tőlem, Jézus Krisztus gyermeke vagyok!’. Éjszaka megint jött a lidércnyomás, eszembe jutott a mondat, kimondtam magamban, és abban a pillanatba mintha elfújták volna, elmúlt az egész!

– idézi a Bors az énekest.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Hungary's Sandor Liu Shaolin reacts in the men's 5,000m relay short track speed skating A final event during the Pyeongchang 2018 Winter Olympic Games, at the Gangneung Ice Arena in Gangneung on February 22, 2018. / AFP PHOTO / ARIS MESSINIS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.