Szórakozás

Meghan Markle az első menyasszony, aki a királyi családdal töltheti a karácsonyt

Úgy tűnik, hogy az amerikai színésznő nagyon gyorsan a brit királyi család szerves részévé vált. Habár Meghan Markle és Harry herceg még csak az eljegyzésen vannak túl, a sorozatszínésznőt máris családtagként kezelik.

Erzsébet királynő még szeptemberben, egy tea mellett ajánlotta fel Markle-nek, hogy ünnepeljen velük, mivel a szülei az Egyesült Államokban karácsonyoznak. Ez azért nagy dolog, mert még egyetlen menyasszony státuszú hölgy sem tarthatott az ünnepekkor a királyi családdal. Annak idején, Katalin hercegné sem kapott erre ajánlatot, így ő 2011-es esküvője előtt, 2010-ben még a saját családjával töltötte a karácsonyt – írja az apartmenttherapy.

Harry herceg ezzel a gyűrűvel kérte meg Meghan Markle kezét - Fotó!
A jegyespárról videó is készült a hivatalos bejelentés során.

A hírek szerint Markle és Harry herceg, Vilmos és Katalin norfolki otthonában, Anmer Hallban szállnak meg, ahonnan együtt indulnak majd a családi ünneplés további állomásaira. A szentestét a Sandringham Rezidencián töltik, amit teával indítanak, majd egy ünnepélyes vacsorával folytatnak. Másnap a St Mary Magdalene templomban kezdik a napot, amit ebéd követ. A karácsony másnapját pedig Vilmos hercegnél tölti a jegyespár, ahonnan magángéppel repülnek majd téli vakációjuk helyszínére.

Anmer Hall – Fotó: Indigo/Getty Images

Kiemelt kép: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik