Szórakozás

Mikulás: Norbiéknak mentes bejglit hozott, Vajna Timi kikezdett vele

Sokféleképpen élték meg a celebek az idei Mikulást, van, ahol a rengeteg ajándékon, míg máshol az együtt töltött időn volt a hangsúly, és olyan is akadt, aki az ünnepet egy újabb alkalomnak élte meg, amikor ledobhatja a textilt.

Nyári Diáéknál a kutya járt a legjobban, Mikulás alkalmából együtt reggelizik a gazdikkal. Bár az is lehet, hogy ez mindennapos náluk. Vajon ő is kap a nutellás kalácsból?

Instagram / @nyaridia

Pirner Almáéknál mindenkinek hozott valamit a Mikulás, reméljük, hogy azt a bort nem a gyereknek szánta a vicces kedvű Télapó.

https://www.instagram.com/p/BcWvIGTgY0d/?taken-by=almapirner

Vajna Timi reggel egy szexi fotóval kívánt boldog Mikulást, ez a kiemelt képen látható, utána pedig egy műanyag Mikivel instastory-zott. Ki is kezdett az öreg, pocakos Mikulással, lehet, hogy összekeverte valakivel?

Instagram / @timeavajna

Schobert Norbi és Rubint Réka nem posztoltak Mikulás témájú történetet, csak a szokásos edzős videókat láthattunk, illetve egy felvételt arról, ahogy az egész család nagy izgalomban várja, hogy elkészüljön végre a Norbi Update1 cukormentes tartós süteménye. Valószínűleg bejgli, vagy ahhoz hasonló.

https://www.instagram.com/p/BcVbripH2TY/?taken-by=rekarubint

Szegény Dukai Regina csak virgácsot kapott, de még ennek is hogy örül.

Luxus Vivienéknél is a kutya járt jól, új hámmal gazdagodott. És mit kapott a gyerek, illetve Vivien?

Instagram / @vasvarivivien

Palvin Barbit általában csak fehérneműben pózolni látjuk, nem gondoltuk volna, hogy ilyen házias: saját készítésű süteménnyel várta a Mikulást. “Eljött az évnek az az időszaka” – írja. Melyik, amikor ő is megengedheti magának, hogy cukros, margarinos édességet egyen? Karácsonykor csak nem kell diétáznia.

Instagram / @realbarbarapalvin

És végül Bódi Sylvi, akinek nem hozott semmit, inkább elvett tőle a Mikulás: a bugyiját és ruháinak nagy részét. Ez egy másfajta tradíció, írja a kép alatt. Tényleg különleges hagyomány lehet, nem tudni, melyik országban bevett szokás.

Kiemelt kép: Instagram / @timeavajna

Ajánlott videó

Olvasói sztorik