Szórakozás

Lecsúszott A Fal második adásáról? Nincs egyedül!

Valószínűleg kétszer is megnézték, hogy jól jár-e az órájuk azok, akik szombat este fél 10 előtt leültek, hogy megnézzék A Fal adását, ugyanis helyette a Perzsia hercege - Az idő homokja futott az RTL Klubon. Minderről pedig egy vihar tehet.

A Blikk ma délelőtt írta meg, hogy vihar tart az éppen Afrikában kimenekülő celebek felé, emiatt pedig akár a műsor is leállhat. Végül nem állt le, azonban egy nekünk levelet író olvasónk szerint a Fókusz Plusz kimaradt ma este (ezt a Híradó végén közölték is), az utána lévő műsorok pedig eggyel előrébb csúsztak a sorban.

Így a TV2 Korhatáros szerelem című sorozata végül nem a Celeb vagyok, ments ki innen!-nel került egy idősávba, hanem A Fallal.

Az RTL Klub és a TV2 közötti küzdelem eléggé felpörgött mostanában, ha a ma esti adáshoz hasonlóan arról a történetről is lemaradt, itt pótolhatja:

RTL Magyarország
Reagált az RTL a TV2 vádjaira
Az RTL szerint alaptalan az a vád TV2 részéről, hogy az RTL megtámadta a magyar sorozatgyártást, amikor úgy döntött, a Fal című vetélkedőt sugározza a TV2 Korhatáros szerelmével szemben.

Az időjárási oldalakon egyébként több helyen írnak Dél-Afrikára vonatkozó figyelmeztetést, például itt:

Kép: http://www.weathersa.co.za

Vicces helyzet állt elő emiatt a Port oldalán is: bár címileg A Fal fut, az éppen műsoron lévő filmből láthatunk hozzá egy képernyőképet.

Kép: port.hu

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik