Szórakozás

Az X-Faktor győztes Ricco: Van esélyem lábra állni

Az RTL tehetségkutatójának idei szériáját Ricco és Caludia nyerték, így a magyar X-Faktor történetében először győzött egy csapat. A párost nagyon meglepte, hogy a magyarok ekkora bizalmat szavaztak nekik, azt is elárulták, hogy mire költik majd a pénznyereményt.

A győztes Claudia nem is akart jelentkezni az X-Faktorba
Félt a csalódástól a tehetségkutató egyik győztese.

Egy évekkel ezelőtti autóbaleset miatt kerekesszékbe kényszerült Ricco kezeléseire fordítanák a pénzt, Claudia még a saját részéről is lemondana, csakhogy partnere végre lábra állhasson. Az énekes szerint pedig erre meg is van az esély.

Már kétszer is voltam Szlovákiában egy rehabilitációs intézetben, ahol két-két hetet töltöttem el. Ilyenkor különböző gyógykezeléseket kapok: van torna, masszázs, akupunktúra és mágneses kezelések. Ahogy én is, az orvosaim is nagyon bizakodóak, ugyanis azt mondták, ha folyamatosan dolgozom érte, van esélyem lábra állni

– mondta a Borsnak Ricco, akiről az orvosok azt sem gondolták eleinte, hogy ülni képes lesz.

Az énekes még nem döntött arról, hogy melyik kezelést választja, de nagy esély van rá, hogy egy brazíliai orvos lesz a befutó.

Számtalan kezelés és lehetőség van, még keressük a legmegfelelőbbeket. A verseny után kicsit pihenünk, aztán kitaláljuk, ho­gyan tovább. Létezik egy brazíliai orvos, aki már állított lábra olyan állapotban lévő embert, mint én, és akivel már találkoztam is. Hatalmas erőt és hitet adott a találkozás.

Kiemelt kép: 24.hu/Karancsi Rudolf

Ajánlott videó

Olvasói sztorik