Szórakozás

Musical készül Zámbó Jimmy életéből

zámbó krisztián (zámbó krisztián, )
zámbó krisztián (zámbó krisztián, )
Zámbó Krisztián nem tud elképzelni alkalmasabb személyt apja szerepének megformálására, mint Pintér Tibort. Krisztián azért nem vállalja a feladatot, mert nem tud színészkedni.

A Bors megtudta, hogy Pintér Tibor színháza valósíthatja meg a darabot, melyet Zámbó Krisztián megálmodott. Edit asszony, Jimmy özvegye is rábólított a főszereplő személyére, a darabot 2018.ban tervezik bemutatni. A szinopszist egyelőre a legnagyobb titokban őrzik.

A darabnak apu a főszereplője, az ő életét dolgozza fel. Két éve keresett meg először az ötlettel Pintér Tibor. Rengeteget be­szélgettünk, segítettem a történeteimmel megírni a sztorit. Így ez lett az első olyan feldolgozása apu életének, ami valóban méltó is lesz hozzá.

– mondta Zámbó Krisztián, aki nem tartja kizártnak, hogy egy kisebb szerep erejéig ő is énekel majd a darabban.

Mindenféleképpen azt szeretném, hogy profi színészek és jó énekesek játsszák a szerepeket. Írtam apunak egy dalt, ez a Csillagod ragyog. Ez a szám a darab végén fog elhangozni, és az is felmerült, hogy én énekeljem, adjam elő. Mivel én nem vagyok színész, a karakter pedig komoly színészi játékot is igényel, nem vagyok biztos benne, hogy elvállalom.

Egyébként Csányi Sándor neve is felmerült, ő viszont énekelni nem tud elég jól a szerephez.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik