Szórakozás

Molnár Ferenc Caramel szerint hiteltelenek lettek a tehetségkutatók

Molnár Ferenc Caramelt a Megasztár második évadában ismerte meg az ország, amelyet végül meg is nyert. Az énekesnek azóta is töretlen a karrierje, most mégis azt érzi, hogy ezek a tehetségkutatók mára hitelüket vesztették.

Caramel javítani szeretne állóképességén
Kislánya megszületése óta sokkal jobban ügyel az egészségére, de ez nem mindig könnyű feladat.

A Story magazinnak adott interjújában az énekes kifejti, hogy szerinte rossz hatással vannak a fiatalokra a különböző énekesversenyek, mivel a legtöbb esetben olyanokkal is elhitetik, hogy tehetségesek, akikre ez valójában nem igaz.

Nem mondhatom egy fiatal srácnak, hogy világszínvonalú a hangod, és te külföldön is sztár lehetsz, miközben nincs így. Nagyon magasra emelik ezeket a gyerekeket, futtatják őket, elhihetitek velük, hogy biztos jövő előtt állnak, aztán jön a zuhanás

– nyilatkozta a magazinnak adott interjújában az énekes, aki azt is elmesélte, hogy volt olyan tehetségkutatóban feltűnt fiatal énekes, akit az öngyilkosságról kellett lebeszélnie.

Volt olyan tehetségkutatóban szerepelt fiatal, aki a műsor után felkeresett, mert elhitették vele, hogy nagy énekes lesz belőle, és öngyilkos akart lenni, akkorát csalódott. Sok telefonba és levélbe került megnyugtatnom és lebeszélnem róla

– mesélte Caramel.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik