Szórakozás

Caramel javítani szeretne állóképességén

Mint ahogy azt gyakorlatilag mindenki tudja, Molnár Ferenc Caramel a Megasztár második szériájának megnyerése után rengeteget fogyott.

Caramel(960x640).jpg (caramel, az ének iskolája, )
Caramelre ebben a liftben talált rá a szerelem
A Fókusz riportere éppen az utca emberét kérdezte a liftezésről, amikor ráakadt Caramel feleségére.

Az énekes ugyan nem szedte vissza leadott kilóit, mégis úgy döntött, hogy újra rendszeres látogatója lesz a konditermeknek. Az elhatározás célja, most különbözik a tíz évvel ezelőttitől.

Szeretnék megszabadulni pár kilótól. Nem azért, mint tíz éve, hogy jobban menjen a csajozás, hanem hogy javítsak az állóképességemen! Amióta Szilvi és Sofi az életem része, sokkal jobban ügyelek az egészségemre, ám a csajok „sajnos” remekül sütnek-főznek, így szinte mindennap meg kell kóstolnom valami finomságot

– mesélte a Blikknek adott interjújában Caramel.

Rengeteg fellépése mellett is jut ideje kislányára, akit ugyan próbál minél következetesebben nevelni, mégis úgy érzi, hogy kicsit elkényeztették a kislányt.

Igyekszünk következetesen nevelni Sofit, de már most úgy érzem, hogy elkényeztettük! Szeretnénk mindent megadni neki, és tanítani egy értékrendet, ami nem feltétlenül azonos a mai világéval

– mesélte az énekes, aki azt is hozzátette, hogy ettől függetlenül nem szeretné, ha gyermeke burokban nőne fel, de attól fél, hogy ismertsége idővel megnehezíti kislánya életét.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik