Szórakozás

Eltűnt VV Fanni: Titkos széf és DNS-mintavétel

Pénteken írtuk meg, hogy eltűnt VV Fanni, az ügyben pedig egyre több részlet derül ki.

Döbbenetes új részletek VV Fanni eltűnésével kapcsolatban
Amikor kinyitották lakása ajtaját, a látvány sokkolta a szülőket.

A Blikk úgy tudja, reggel fél kilenckor a rendőrök helyszíni vizsgálatot folytattak VV Fanni lakásán. A nőről találtak egy felvételt, amin egy ismeretlen emberrel távozik. Az újság információi szerint a rendőrök SIM-kártyákat, feljegyzéseket és DNS-mintákat kerestek.

A TWN már titkos naplóról, eltűnt autóról és titkos széfről ír. Az újság elérte VV Fanni Renátó nevű exbarátját, aki külföldön dolgozik és pont a hét elején tért haza.

 

Tudom, kinek a keze van ebben. De mindenki más is tudja, aki Fannihoz közel állt. Sem őt, sem Fannit nem lehet elérni azóta. A Marina-parton nyílt titok volt, szemet szúrhatott, hogy Fanninak milyen életvitele van. Egy fél éve bukkantak fel idegenek az életében, és azóta sok minden megváltozott

– mesélte a férfi, aki az oldal szerint egy idősebb nő volt rossz hatással Fannira. Szerinte a céljuk az volt, hogy külföldre vigyék a lányt.

Fanni nem rég vett magának egy kis Smartot. Ez a nő egyszer azt mondta neki, hogy tisztán hallja, valami nincs rendben az autóval. Majd azzal nyugtatta, hogy ő majd elintézi. Fanni meg jóhiszeműen oda is adta neki az autót. Most már nem csak a kocsi, Fanni sincs meg

– tette hozzá.

Renátó szerint Fanninak volt egy fekete naplója, amiben nevek, telefonszámok és pénzösszegek szerepeltek benne — ha házhoz ment, akkor pontos címek is.

 

A TWN úgy tudja, a lány egy fővárosi bankban tartotta a pénzét, és egy bankkártyával és kulccsal juthatott be a széfjéhez.

Kiemelt kép: Instagram/VV Fanni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik