Szórakozás

Egy idősebb férfi zaklatta az X-Faktor 15 éves énekesnőjét

Serena Rigaccit megrémítette a férfi viselkedése.

A hétvégén kiderül, ki nyeri meg az X-Faktor 2017-es évadát, ám az énekeseknek már most meg kell birkózniuk a rajongókkal. Ez többnyire persze pozitív élmény, de akadnak, akik átlépik a határt. A 15 éves Serena Rigaccit például egy 30-40 év közötti férfi vette célba. Eleinte leveleket küldözgetett neki, majd az élő show után is megjelent, hogy aláírást kérjen.

A legfurcsább az volt, hogy olyan póló volt rajta, amin az én fejem volt. Persze értem én, hogy rajongó, de azért ez furcsa, főleg egy középkorú férfitől. Pár órával később, amikor indultunk volna a szállásra, akkor vettük észre, hogy még mindig ott volt a férfi az RTL Klub székháza előtt. Ott állt és várt. Nagyon fura, bizarr volt a helyzet. Mégis mit akart tőlem? Rossz érzés fogott el, a filmekben látni ilyet. Szerencsére az egyik stábtag és a biztonsági őr kikísért az autóhoz, és megvárta, amíg elmegyünk. Valamit mondott a férfi, de nem értettem semmit. Azt gondolom, hogy ez együtt jár az ismertséggel. Vannak rajongók, akik fanatikusak, vagy akik egyszerűen nem tudják, hol van a határ. Szerencsére ezen az eseten kívül nem volt negatív tapasztalatom, de ez elég volt egy életre

– mesélte a Blikknek a fiatal énekesnő.

Istenes Bence váltja le Kiss Ramónát az X-Faktorban
A színésznő gépe elindult Afrika felé, de megvan az utánpótlás.

Az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László elmondta, hogy állandóan felügyelik a versenyzőket és vigyáznak rájuk.

A világ legtermészetesebb dolga, hogy egy 15 éves kislányra vigyázunk és minden lépését felügyeljük. A szülei ránk bízták Serenát, ezért folyamatosan van vele valaki a stábból. A versenyzők pedig olyan szálláson laknak, ahová csak ők és a velük kapcsolatban álló stábtagok tudnak bejutni. A rajongóktól nem zárjuk el a versenyzőket, de ha valaki túl erőszakos és túllép egy határt, azt rendre kell utasítani.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik