Szórakozás
Karafiáth Orsolya (Karafiáth Orsolya)

Karafiáth Orsolya kapott már szexuális ajánlatot, de ő is zaklatott nős férfit

24.hu
24.hu

2017. 11. 20. 06:05

Korábban a témában:

A magyar költőnő lesz Kadarkai Endre Arckép című műsorának legújabb vendége, ahol többek között a zaklatás témakörét is feszegetik. Kiderült, hogy Karafiáth Orsolyának több személyes tapasztalata is van az ügyben, ráadásul már mindkét oldalon állt. Évekkel ezelőtt ugyanis attól sem riad vissza, hogy nős férfiakat üldözzön. Mindennek aztán komoly következményei lettek.

Több ilyen üldözés volt. Ha szerelmes vagyok, akkor nem mérlegelek, azt gondolom, hogy szerelmem tárgyának tudnia kell, hogy milyen tüzet lobbantott bennem, és néha, hogy ha erre az adott férfi nem fogékony, emlékeztetni kell sms-ekkel, telefonhívásokkal, barátai behálózásával, ezzel-azzal. Most már ilyet nem csinálok, régebben nagyon gyakran, hogy név szerint ajánlottam verseket, és ebből lettek bonyodalmak, konfliktusok. Rendőrségi ügybe torkollott, följelentettek

– mesélte Karafiáth, aki arról is beszélt, hogy seggfej katalógust vezet.

Vezetem a „seggfej katalógust” immáron 10 éve. Összegyűjtöm azokat a férfiakat, akiket szerintem ki kell gúnyolni, és nem méltóak arra, hogy férfinak nevezzük őket. Folyamatosan gyűlnek az esetek. Megírom, név nélkül természetesen…

Long haired, appealing model with dense, curled, well cared hair. Portrait of gorgeous young woman with elegant make up and perfect hairstyle. Straight look at camera.

A 24.hu vendégszerzője egy konkrét esetről is beszámolt, amikor ízléstelen szexuális ajánlatot kapott.

Egy menő laptulajdonos. Nem neveztem meg, de lehet tudni, hogy kicsoda. Behívott, állásajánlattal kecsegtetett, igen magas összegekkel, és egyszer csak egy huszárvágással áttért arra, hogy hova szeretnék utazni, kedvelem-e az aranyat… pislogtam, kicsit óvatosabb lettem, és akkor mondja, hogy mindent megkapok – szerencsére a szerződés aláírása előtt – de hát ő ugye el is vár ezért ezt-azt, és azt soha ne kérjem, hogy ő elváljon a feleségétől. Mondtam, hogy hát ön elmebeteg. Próbálkozzon mással, nem jó ajtókon kopogtatott.


További részletek hétfő este, a Story4-en.

Kiemelt kép: Neményi Márton

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.