Szórakozás

Ed Westwick megerőszakolt egy színésznőt

Kristina Cohen színésznő egy megrázó Facebook-posztban tette közzé, hogy 3 évvel ezelőtt erőszak áldozata lett. Az elkövető pedig a Gossip Girl sorozatból ismert Ed Westwick.

Kristina életének egyik legnehezebb időszakát élte akkor, anyja rákban haldoklott, ő maga eléggé a padlón volt. Elkezdett randizni egy producerrel, aki meghívta egy partira Westwick házába, akivel a színésznő akkor találkozott életében először.

Kényelmetlenül érezte magát, ezért haza akart menni, de nem hagyták. Ekkor arra hivatkozott, hogy nagyon fáradt, mire Westwick felajánlotta neki, hogy pihenjen le a vendégszobában. A producer azzal nyugtatta, hogy 20 perc múlva mehetnek haza, addig aludjon. Így is tett, majd arra ébredt, hogy Westwick fölé tornyosul, és ujjaival a testébe hatol. Hiába tiltakozott, és próbált elmenekülni, a férfi erősebb volt, és megerőszakolta.

Az eset után a producer azt mondta Cohennek, hogy tudja, minden az ő beleegyezésével történt, és ha beszélni mer, elkaszálják a karrierjét. Bűntudatot és szégyent érzett éveken át.

Most úgy döntött, nyilvánosság elé tárja a történetet, és ugyanerre buzdít másokat is, akik hasonlóan jártak.

Remélem, hogy a történetem segít másoknak, hogy ne hibáztassák magukat, és segít megszüntetni ezt a toxikus légkört, amit ezek a szörnyetegek hoztak létre, és visszabillenteni az egyensúlyt a helyére.

– írta Cohen.

Kiemelt kép: Getty Images / Michael Tran

Ajánlott videó

Olvasói sztorik