Kultúra

Közel 2500 színész akar a fiatal Han Solo bőrébe bújni

Persze ennél biztosan akadna több jelentkező is, de ennyien tuti részt vesznek a castingon. Akad pár furcsa név és hiányzó is.

2018 májusában érkezik a Han Solo-spinoff film, amelynek forgatása 2017 januárjában kezdődhet. A Disney és a Lucasfilm ezért gőzerővel elkezdett a szereplőválogatáson dolgozni, hogy A Lego kalanddal hírnevet szerző Phil Lord és Chris Miller rendezte alkotás színészeit megtalálják. Ehhez pedig talán a valaha volt legnagyobb főszereplő-castingot tartják, s ha hinni lehet a Hollywood Reporter értesüléseinek, közel 2500 fiatal színészt készülnek meghallgatni. Ez alapján pedig már biztos, hogy a spinoff tényleg Han Solo fiatalkorára összpontosít.

A lap szerint a nevek között szerepelnek koravén tinédzserek és húszas-harmincas éveiket tekerő színészek is, a legfiatalabb 16, míg a legidősebb 34 éves. A „korosabbak” között szerepel Aaron Taylor-Johnson (Bosszúállók: Ultron kora; Ha/Ver; 25 éves), Miles Teller (Fantasztikus Négyes, Whiplash; 28) Hunter Parish (Nancy ül a fűben; 28), Dave Franco (21 Jump Street; 30), Rami Malek (Mr. Robot; 34), míg a fiatalabbak között Chandler Riggs (The Walking Dead; 16), Leo Howard (Harcra fel!; 18), Nick Robinson (Jurassic World; 20), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba; 21), Jack Reynor (Transformers: A kihalás kora; 23), Logan Lerman (Harag; 23), Landon Liboiron (Hemlock Grove; 23), valamint Tony Oller (A bűn éjszakája; 24).

A lap szerint a futottak még kategóriájában szerepel Colton Haynes (Teen Wolf – Farkasbőrben, A zöld íjász; age 27), Max Thieriot (Bates Motel; 27) Ed Westwick (A pletykafészek; 28), Tom Felton (Harry Potter-sorozat; 28) és Joshua Sasse (Galavant; 27). Megemlítik azt is, hogy a nevek között nem szerepel Anthony Ingruber, a rajongók top-favoritja, aki tényleg úgy néz ki, mint a fiatal Harrison Ford.

Forrás: Hollywood Reporter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik