Szórakozás

Fésűs Nelly nagyon kiakadt és sírt az Ázsia Expressz forgatásán

Már csak néhány nap és elindul a TV2 celeb kalandtúrája, amelyben hét páros járja körbe Ázsiát. Az elmúlt idősazkban több szereplő is osztott már meg részleteket az Ázsia Expressz kihívásaiból, most pedig Fésűs Nelly is elárulta, hogy nagyon nehezen viselte családja hiányát és a körülményeket.

Muri Enikő: Volt, hogy 30 órán át nem ettünk
Embert próbáló heteken van túl az énekesnő.

Anélkül, hogy tudtunk volna róla, egyszer csak elindult a játék, azzal, hogy most azonnal le kell adni az összes telefont. Így forgatás előtt rendesen el sem tudtam köszönni a gyerekeimtől. Akkor még csak könnyes lett a szemem, de amikor egy virágpiac mellett mentünk el anyák napján, akkor kiakadtam, nagyon sírtam. Pedig nem vagyok sírós, erősnek tartom a magam, de ebben a játékban kijött rajtam. Nem tudom, hogy aki a tévé előtt ül, az érzékeli-e majd, hogy ez milyen nehéz

– kezdte a Borsnak a színésznő.

Senki nem erre számított. Hogy mi is ez igazából, az az első nap végén esett le, amikor szállást kellett találni. Az utolsó pillanatig azt hittük, hogy nem ott kell aludni. Volt, aki azt remélte, megyünk az ötcsillagos szállodába. Hát nem! Hogy tudtak-e enni, az a há­ziak jóindulatán múlt. Kemény, mert távol vagy mindenkitől, több ezer kilométerre az otthonodtól, egy vadidegen országban, ahol szinte senki nem beszél idegen nyelven, nem tudod magad megértetni. Kirántanak a komfortzónádból, ki vagy szolgáltatva annak, hogy találsz-e egy kocsit, szállást éjszakára. Én nem engedtem volna be magam, ha ott állok az ajtómban negyven fokban koszosan, izzadtan, és azt kérem, hadd aludjak ott, fürödjek meg.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik