Szórakozás

Cseke Katinka úgy érzi, a saját életéért kellett küzdenie

November 7-én indul a TV2 legújabb műsora, az Ázsia Expressz, amelynek egyik szereplője a Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka.

Cseke Katinka kalandornak tartja magát, pont ezért vállalta el a műsorban való szereplést, bár utólag úgy érzi, hogy fogalma sem volt pontosan mire vállalkozik.

Azt mondták, ez nagy kirándulás lesz, négy országon át, ha minden jól megy. Amolyan ázsiai El Camino. Vicces lesz. Vicces lett. A nézőknek. Mi aztán rájöttünk, hogy ez egy túlélőshow

– mesélte a Borsnak a színésznő, aki szerinte borzasztó kemény túrán vannak túl szereplőtársaival együtt.

Cseke a műsor alatt összesen 12 kilótól szabadult meg, amiből csak három jött vissza. Enni csak azt ették, amit a családoktól kaptak, akiknél az éjszakákat töltötték, de mégis így is néha két, két és fél napig nem jutottak élelemhez. Cseke úgy érzi, hogy valójában életéért küzdött a műsor forgatása alatt.

Az életemért küzdöttem. Próbáltam eljutni Á-ból B-be. A műsorból majd kiderül, hogy ez tényleg nem egy luxusút.

A színésznő ettől függetlenül újra nekiindulna az ázsiai kalandnak, még – ahogy ő fogalmazott – gázsi nélkül is.

Van egy pont, amikor valami átfordul benned. Az életedet kockáztatod, elkap a gépszíj, és érzed, hogy élsz. Valahogy úgy van, hogy az agyunk öt-tíz százalékát használjuk csak, az életünknek a két százalékát. Dolgozol, eszel, alszol. Megértettem, mit jelent az, hogy kitágul a világ, hogy elmúlik a fájdalom, hogy felülemelkedsz mindenen, és elkezdesz élni. Ez csak nagyon keveseknek adatik meg. Pedig kellenek a kalandok, élmények, drámák, nevetések. Nem élünk

– mesélte Cseke Katinka.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik