Szórakozás

Radics Gigi túl szexin öltözködik – Fotó!

Endrefalván sokan úgy gondolják, hogy a 21 éves, most már az egész világon nagykorúnak számító Radics Gigi túl merészen öltözködik. Radics azt üzeni az erkölcscsőszöknek: 2017-et írunk!

Legutóbbi budapesti koncertjén átlátszó felsőben állt színpadra, az X-faktor zsűritagjanként pedig gyakran mélyen dekoltált ruhakölteményekben mutatkozik, de nem gondolja, hogy 21 évesen szégyenkeznie kellene emiatt.

Szeretek nőiességet és a szexiséget sugározni. Most már hála az égnek betöltöttem a 21-et, ami szerte a világon felnőttkornak számít, úgyhogy remélem, megengedi ne­kem itthon is a közönség, hogy néha fölvegyek egy-két olyan cuccot, ami kicsit szexibb. Nagyon szeretem az ilyen ruhákat, jól is érzem magam bennük, és úgy érzem, hogy pozitív érzéseket tudok bennük sugározni, illetve vannak olyan dalok, ame­­lyekhez elengedhetetlen.

– nyilatkozta az énekesnő a Borsnak.

Családja szerencsére támogatja a kibontakozásban, édesanyja stylistkén segít neki megtalálni a hozzá illő ruhadarabokat. Neki pedig ez a legfőbb mérték, más véleményével próbál nem foglalkozni.

https://www.instagram.com/p/Bao32_sBp0Y/?taken-by=gigiradics

Kiemelt kép: instagram/@gigiradics

Ajánlott videó

Olvasói sztorik