Szórakozás

Radics Gigit megviselte, hogy mentortársai semmibe vették a véleményét

Az X-Faktor új szériája a mentorok érzelmeire épül, így nem véletlen, hogy Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti és Radics Gigi balhéjai eddig nagyobb hangsúlyt kapnak a műsorban, mint maguk a tehetségek. Mindezt csak fokozza, hogy az RTL Klub új szabályt vezetett be a mentorházas fordulóban, így egy mentor csak két saját versenyzőjét választhatja ki, a harmadik továbbjutóról a társai döntenek.

X-Faktor: Ezzel magyarázza a kirohanását ByeAlex
A mentor széket rugdosott és káromkodott a válogató szünetében.

Hosszas tárgyalások után Simon Cowell elfogadta az ötletünket, és a világon először Magyarországon kipróbálhattuk ezt a szabályt. Úgy látjuk, ez jót tett a mentoroknak, hiszen ez az évad az ő érzelmeikre épül. Ez a változtatás felszínre hozza a véleményüket, igaz, hogy többet vitáznak, de ezzel még fordulatosabbá teszik a műsort. Komolyan veszik a feladatukat

– mondta a Blikknek az RTL Klub kreatív producere, Schiwert-Takács László.

A tehetségkutató új női mentora, Radics Gigi a szívére is vette, hogy mentortársai nem hallgatták meg a véleményét.

Laci versenyzői közül hármunknak kellett kiválasztanunk egyet, aki az élő show-ba juthat, én arra szavaztam, akiről tudtam, hogy Laci jobban szeretné, de Peti és Alex leszavaztak. Pattanásig feszült perceket éltünk át. Nagyon rosszulesett, hogy Alex és Peti nem vette figyelembe az érveimet, semmibe vették a véleményem! Arra sem voltak tekintettel, hogy Laci hogy döntene. Pedig neki kell majd együtt dolgozni a csapatával. Első pillanattól kezdve nagyon a szívemre vettem és igazságtalannak éreztem a helyzetet. Végül kihátráltam a vitából, csak így tudtam kiállni Laci mellett.

Nyitókép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik