Szórakozás

Reggelre kiderült, hogy vadidegen pucér férfinak kívánt jó éjt az anyuka

Bárkivel előfordul az ilyesmi!

Juliet Jarvis a minap arra ébredt hajnali fél ötkor, hogy fia, a 30 éves Stewart hazaért. A sötét szobában párnát tett a fiú feje alá, aki meg is köszönte kedvességét. A 49 éves brit nő kicsit csodálkozott, hogy az ablakon kinézve nem látta Stew kocsiját, de nem rágódott ezen, inkább visszafeküdt.

Reggel aztán férje, Cliff, a biztosítási ügynök közölte vele, hogy az emeleten egy pucér férfi alszik, aki nem a fiuk.

Csakhamar ki is derült, hogy egy Marc Campfield nevű 29 éves autókereskedő feküdt le náluk.

De hogy miért, rejtély. És az is marad.

Ami biztos: a férfi arcának fele ki volt festve – Halloween-buliból jött –, és minden ruhája csupa sár volt. A férfi Farnhamben bulizott, és onnan nem bordoni otthonába ment, hanem az onnan 4 mérföldre található Kingsley Commonban kötött ki, Julieték házában, akiket nem is ismer.

Már sosem fog kiderülni, mitől lett sáros mindene (az nem tűnt fel neki, hogy nem otthon van, de azért a koszos ruháit udvariasan levette az előtérben), és az sem, hogy miért aludt 4 mérföldnyire otthonától, egy idegen házban.

Mindenesetre alkalmi házigazdái roppant vendégszeretők voltak Marc-kal, adtak neki egy tiszta pólót, és a férj még haza is szállította őt. Juliet „Íme a kedves új fiam” kezdetű bejegyzésben osztotta meg a képet az idegen férfiról. Marc ugyanezt a fotót a „Soha többé nem iszom” felirattal töltötte fel a Facebookra.

Juliet Jarvis / Facebook

 

 

 

(Sun; Kiemelt fotó: facebook/marc.campfield)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik