Szórakozás

Kissé kiakadt a feleség, amikor a férje részegen, arctetoválásokkal állított haza

A Tajvanon élő, 32 éves Paul Ferrel kissé talán túlzásba vitte választott hazája iránti elkötelezettségének kimutatását. A férfi egy átvedelt éjszaka végén, tetoválásokkal az arcán támolygott haza. A homlokára a Tajvan nevét jelentő két kínai betűt varratta fel, az állára pedig a tajvani függetlenségi zászlót.

Bár Paul felesége tajvani, nem mondhatni, hogy örült férje új arcdíszeinek. Amint magához tért az első sokkból, óriási balhét csapott. Paul a 2000-es évek közepén, egy szakmai úton ismerte meg a feleségét egy Ausztráliában. A nő kedvéért költözött Tajvanra, ahol lassan már 10 éve él. A zöld függetlenségi lobogót ábrázoló tetoválása eddig is volt már: nagyjából egy éve csináltatta a jobb karjára.

Paul Ferrel, Fotó: Facebook

A férfi elismerte, hogy valószínűleg nem készítette volna el a mintákat, ha nem öntudatlanul részeg. A barátaival egy kocsmában tárgyaltak az ország függetlenségének nagyszerűségéről, és ő annyira fellelkesedett, hogy meg sem állt a következő tetoválószalonig.

Miután az ügy nyilvánosságot kapott a helyi médiában, sokan vádolták azzal Wei Cheng tetoválót, hogy csúnyán kihasználta a hullarészeg britet, de ő azt mondta, többször is rákérdezett a férfinél, hogy komolyan gondolja-e, mielőtt munkához látott.

„Győzködtem, hogy a rendőrök folyton megállítják majd, mondtam, hogy új útlevelet kell majd igényelnie a fotó miatt, de erősködött. Maga borotválta meg az arcát a beavatkozás előtt, és nagyon örült, amikor készen lett” – védekezett a művész.

Paul azt mondja, egyelőre nem tudja, mi tévő legyen arctetoválásaival. A feleségét nagyon dühíti az ügy, a lézeres eltávolítás viszont közel kétmillió forintnak megfelelő összegbe, és nagyjából tíz fájdalmas beavatkozásba kerülne.

A férfinek, aki egy bárt üzemeltet Tajvanon, nem először okoz gondokat iszákossága. Nemrég letartóztatták, mert részegen vezette a robogóját, 2015-ben pedig azért került komoly bajba, mert ittasan molotovkoktélt dobott egy büfére, miután összeveszett az alkalmazottakkal egy hamburgeren.

(via Metro, Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik