Szórakozás

Nem mentek el a szülinapos fiúért az iskolába – rendőr ünnepelte meg

Kocsikáztak, kajáltak.

A Wisconsin államban található Green Bay rendőrségéhez bejelentés érkezett, hogy egy nyolcéves kisfiúért nem ment el senki az iskolába a tanítás után. A tanárok megpróbálták felvenni a kapcsolatot a rokonokkal, de nem jártak sikerrel, úgyhogy a hatóságokhoz fordultak.

Darryl Robinson rendőrtiszt ment ki a helyszínre, és elég hamar kiderítette, hogy problémás család gyermekéről van szó, az apa épp börtönbüntetését tölti.

Próbálta ő is felvenni a kapcsolatot a többi rokonnal, ám mivel kiderült, hogy a kisfiúnak épp aznap van a születésnapja, Robinson úgy döntött, jobb híján megpróbál ő egy kis ünnepi hangulatot teremteni a kisfiúnak.

Városnézés járőrautóban – ez volt az első program, és az ünnepelt igencsak élvezte az extra szolgáltatást. A rendőrtiszt ezek után McDonald’s-ba vitte a fiút.  Miután elmagyarázta a kiszolgálóknak, hogy mi a helyzet, a gyorsétterem vezetője ajándék kuponokkal kedveskedett nekik.

Összesen háromnegyed órán át tartott a közös szülinapozás, majd Robinsonnak sikerült elérni a fiú nagyapját, és hazaszállította az ünnepeltet. A tiszt azóta nyilatkozott az ügyben, és elmondta, kapcsolatban marad a fiúval, és követi majd a sorsát.

A rendőrség Facebook-posztban köszönte meg Darryl Robinsonnak, hogy időt szánt arra, hogy különlegessé tegye egy gyermek szülinapját.

Tizennégyezer lájk mutatja, hogy az internetezőket sem hagyta hidegen a speciális rendőri intézkedés.

Darryl Robinson. Fotó: Facebook/GreenBayPolice

Ajánlott videó

Olvasói sztorik