Élet-Stílus

A szülei halálhírét hozó rendőr köszöntötte a fiút a ballagásán

A tiszt megígérte, hogy az apa és az anya helyett elmegy ő a vadidegen srác bizonyítványosztó ünnepségére.

A texasi Orange-ban élő Kazzie Portie 18 éves, most érettségizett. Egy héttel a ballagása előtt egyedül ült otthon, amikor valaki becsengetett. Egy rendőrtiszt állt az ajtóban; tragikus hírt közölt a tinédzserrel: szülei motorbalesetet szenvedtek, a helyszínen életüket vesztették. Kazzie – és négy testvére – szüleinek halálát egy részeg autós okozta.

Az orange-i rendőr, Eric Ellison a BuzzFeed Newsnak elmondta: megrázó élmény volt közölni a sráccal a szörnyű hírt. A fiú a közelgő bizonyítványosztásról beszélt neki, mire a zsaru azt mondta: „Igenis ott leszel a ballagáson! A szüleid a mennyből nézik majd az ünnepséget, én pedig majd elmegyek helyettük.”

És be is tartotta szavát.

Eric Ellison rendőrtiszt – akinek egyébként van egy 18 éves lánya, aki szintén most ballagott – ott volt a srác bizonyítványátadó ünnepségén.

Amint az a lenti videón látható, de főleg hallható, a sportcsarnok közönsége zajos tapssal, felállva köszöntötte Kazzie-t.

This was such a special moment. Thank you class of 2015 for making this such a memorable occasion for our family. So proud of you @kazz418 I love you so much. Throughout all of this you have been so strong and we are so proud of you. Thank you for being such a great brother. I am so excited to see what the future holds for you. I know mom and bubba are so proud of you. Again, love you brother and thank you for being who you are.Kazzie Portie

Posted by Blake Henning on Saturday, May 30, 2015

A megható találkozásról pedig készült egy nagyon erős fotó.

You are so loved, Kazzie Portie.

A photo posted by @lcmbearfacts onMay 30, 2015 at 5:22pm PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik