Szórakozás

Másfél év után láthatta az unokáját Oszter Sándor

Az elmúlt hónapokban napi szinten szolgáltatnak témát a bulvárnak az Oszter Sándor körüli botrányok. A színész azonban többször elmondta: számára a legfjádalmasabb, hogy hosszú ideje megszakadt a kapcsolata lányával, Oszter Alexandrával, aki fiát sem engedte a nagyszüleihez.

Nemrég azonban megtörtént a nagy találkozás: másfél év után láthatta az unokáját Oszter Sándor. Mint mondták: nyáron megtörtént az első áttörés. Alexandra és édesanyja, Failoni Donatella megbékéltek, a színésznő a fiával, Axelóval együtt meglátogatta a zongoraművészt. Végre Rózsa Sándor és legendás megformálója és lánya is elásta a csatabárdot.

Alexandrával minden rendben! Nagyon örültem, hogy láttam, megölelgettem, jó volt, hogy meglátogattak minket. Az élet megy tovább, szokták mondani, remélem, minél gyakrabban jönnek még. Kvadoztunk, körbejártuk a tavamat, jól szórakoztunk. Axelo megmutatta a horgászkészletét, büszkélkedett vele. Nagy vágya volt, hogy kapjon egy svájci bicskát, így vettem neki. Egyetlen kikötése volt, hogy legyen benne olló

– mondta a Blikknek Oszter Sándor, aki hozzátette: unokája remekül zongorázik, s most vadászni is tanul.

(Kiemelt kép: Zih Zsolt/MTVA)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik