Szórakozás

Harry herceg bemutatta barátnőjét a királynőnek

Harry herceg és barátnője, Meghan Markle szeptember végén jelentek meg először közösen egy eseményen. Akkor arról lehetett olvasni, hogy a herceg már meg is kapta nagyanyja, II. Erzsébet áldását a leánykéréshez.

Nincs ma cukibb a Harry herceg popcornját elcsenő kislánynál
Szépen megvárta, míg a brit királyi család sarja nem figyel, és észrevétlen falatozni kezdett. Harry herceg persze egy idő után kiszúrta mi történik, és csodásan reagált.

A herceg és párja 2016 júliusában kezdtek el ismerkedni egymással, amit viszont sokáig titkoltak.

Egy pár vagyunk. Szerelmesek vagyunk egymásba. Biztos vagyok benne, hogy eljön majd az az idő, amikor elő kell majd lépnünk, meg kell jelennünk és történeteket kell majd mesélnünk a kapcsolatunkról, de remélem az emberek megértik, hogy ez most a mi időnk. Ez most értünk van. Ez teszi különlegessé, hogy csak a miénk. Boldogok vagyunk

– nyilatkozta 2016 októberében végül Markle.

A Daily Mail információi szerint, a herceg teázni vitte el Markle-t a Buckingham-palotába, ahol a 35 éves színésznő először találkozott az angol királynővel. A pár 5 óra körül érkezett és összesen körülbelül egy órát töltött együtt II. Erzsébettel. Egy közeli hozzátartozó szerint Harry már régóta szerette volna bemutatni barátnőjét a királynőnek, így már szinte biztosra vehető eljegyzésük.

A forrás szerint a találkozó teljesen informális volt, olyannyira hogy a palota falain belül is alig voltak, akik tudtak az tea-délutánról. A királynő férje, Fülöp herceg nem vett részt a találkozón.

(Kiemelt kép: MTI/AP/The Canadian Press/Nathan Denette)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik