Szórakozás

Ben Afflecket szexuális zaklatással vádolják

A sminkesként dolgozó Annamarie Tendler azzal vádolja Ben Afflecket, hogy a színész a 2014-es Golden Globe partin szexuálisan zaklatta. Az esetről azután beszélt először a sminkes, hogy kiderült: nem ő volt az egyetlen, akit Affleck az elmúlt években inzultált.

Ben Affleck gyógyulását két nő is segíti
Alkoholizmussal küzd évek óta.

A színész, még 2003-ben egy televíziós műsorban, a kamerák előtt fogta meg a műsorvezető Hilarie Burton melleit, amiért Twitteren kért elnézést.

Helytelenül viselkedtem Burton kisasszonnyal, amit őszintén sajnálok.

– írta a bejegyzésben Affleck.

Tendler ezek után szólította fel a színészt, hogy illene tőle is elnézést kérnie, szintén egy Twitter-bejegyzés segítségével.

Örömmel fogadnék én is egy bocsánatkérést Ben Afflecktől, aki megmarkolta a fenekem 2014-ben a Golden Globe partin.

– írta a bejegyzésben Tendler, a sminkes szerint Affleck a partin miközben elhaladt mellette belemarkolt a fenekébe, majd próbált úgy csinálni, mintha csak véletlenül történt volna a dolog.

Weinstein végleg elbukott, ki lesz a következő?
Elárasztották az internetet a Weinstein üggyel kapcsolatos vallomások, napok óta ömlenek a hírességek nyilatkozai, akik korábban vele dolgoztak.

Nem Affleck az egyetlen hollywoodi híresség akiről kiderült mostanában, hogy az elmúlt években kikezdett több nővel. Harvey Weinstein ügye odáig fajult, hogy saját cégéből is kirúgták a producert, miután kiderült, hogy évekig zaklatta a színésznőket.

(Kiemelt kép: Frederick M. Brown/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik