Szórakozás

Kendall Jenner kínosra sikerült Pepsi-reklámja miatt szomorkodik

Vasárnap este volt a Kardashian család életét feldolgozó reality 10. évadának premierje. Az epizódból megtudhattuk, hogy a család hogyan reagált Kendall botrányára Pepsivel forgatott reklámját követően illetve, hogy a lányok mit gondolnak transznemű apjukról mostanában.

Tíz éve, hogy Kardashianék arról híresek, hogy híresek
Megnéztük a valóságshow-juk legújabb részét, elég meredek információk derültek ki róluk.

Az epizód felvételei Kendall Jenner botrányosra sikerült reklámja után lettek rögzítve, amely több sebből is vérzett, de talán a legnagyobb problémája az volt, hogy rasszista. A videót értékelő több mint 180 ezer néző közül 150 ezren értékelték rosszra.

A 21 éves híresség nagyon kiborult a reklám visszhangján, és ezen az sem segített, hogy nővérei egyedül hagyták.

Bíztam mindenkiben, a csapatban, de azután hogy láttam az emberek reakcióját és hogy mit mondanak a reklámról már láttam, hogy valójában hol lett elrontva.

– mesélte az epizódban Kendall, aki később hozzátette, hogy nagyon rosszul érzi magát attól, ahogy ez az egész alakult és nem tudja hogyan fog ezen túllépni.

Ezer sebből vérzik Kendall Jenner új Pepsi-reklámja
De komolyan: ki, és legfőképp miért tette ezt?

Lelkiállapotán tovább rontott, hogy transznemű, most már nőként élő édesapja nem reagált túl jól a reklámra. Caitlyn Jenner ugyan megígérte lányának, hogy a reklámmal kapcsolatos kérdéseket ignorálni fogja, mégis azt nyilatkozta, hogy Kendall elolvasta a forgatókönyvet így tudnia kellett volna, hogy miben vállal szerepet.

Jelenleg nem Kendall az egyetlen akinek viszonya nem mondható épp jónak Caitlynnel. Kim és Khloé is haragszanak nevelőapjukra, miután Jenner nem-átalakító műtétjéről csak a hírekből értesülnek.

Miért nem tudta elmondani nekünk?

– nyilatkozta ingerülten Khloé, majd hozzátette, nem nevelőapja transzneműségével van gondja. Rossz és gonosz embernek tartja Jennert, ez az oka annak, hogy nem hajlandó beszélni vele. De nem Khloé az egyetlen akit zavar, hogy csak a médián keresztül tudhat meg dolgokat Jennerről. Exfelesége Kris Jenner szintén nagyon rosszul viseli, hogy szinte semmit nem tud exférjéről:

Úgy érzem, hogy mindig a sötétben tapogatózom, hogy mindig én vagyok az utolsó aki megtudja a dolgokat.

Caitlyn amúgy lánya terhességére sem reagált túl jól mostanában, így valószínűleg nem mostanában fogja rendezni kapcsolatát családjával.

(Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik